44α γενέθλια για τον Εγγλέζο ηθοποιό, που αριθμεί βραβεία και αναγνωρισιμότητα, αλλά πρωτίστως έχει ήδη κατακτήσει μια φήμη ηθοποιίας που λαμβάνει επάξια την βαριά βρετανική σκυτάλη.
Ο Τομ Χίντλστον είναι ο άξιος, αξιαγάπητα «ελαφρός» και cool φορέας (κατά τα φαινόμενα πάντα, δεν ξέρεις τι ξημερώνει) της ζηλευτής βρετανικής παράδοσης μεγάλων ηθοποιών του θεάτρου που διέπρεψαν και στον κινηματογράφο.
Στο σινεμά πρακτικά ήρθε με την έλευση της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, είχε ένα εκπληκτικό 2011 (δες φωτό), από το οποίο και μετά ΜΜΕ και ΜΚΔ δεν άδειαζαν να πριμοδοτούν και να χαιρετίζουν την γέννηση ενός αστεριού. Έχει την στήριξη ενός μεγάλου (Κένεθ Μπράνα - «Βαλάντερ» και «Θορ» εξαρχής οι συνεργασίες τους), έχει κάνει θέατρο, ραδιόφωνο για το BBC, έχει συλλέξει ήδη την Marvel δόξα της ποπ αναγνωρισμότητας ως Λόκι, δίπλα όμως πάντα σε Βραβείο Λόρενς Ολίβιε και υποψηφιότητες Έμμυ και Τόνι.
Να είναι καλά ο σπουδασμένος στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης ηθοποιός, το εύρος του, η επικοινωνιακή του άνεση και το γράψιμο στον φακό, είναι δεδομένα.
1![]() | ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑΖήτημα Χρόνου |
2![]() | ΘΕΜΑΤΑΠραγματικός Σούπερμαν είναι ο Κριστιάν Κλαβιέ (Ελληνικό box-office, Τετραήμερο 10/07/25 - 13/07/25) |
3![]() | PHOTO GALLERY15o AOAFF powered by ΔΕΗ: Ο «Εραστής της Κομμώτριας» σαγήνευσε την Πλατεία Κοτζιά |
4![]() | ΕΙΔΗΣΕΙΣΔιέρρευσε online το πρώτο teaser της «Οδύσσειας»! |
5![]() | ΕΙΔΗΣΕΙΣRevelio! Πρώτη φωτογραφία του Ντόμινικ ΜακΛάφλιν από την τηλεοπτική σειρά «Χάρι Πότερ» |
Εχθές το βράδυ η...
View moreΉ μάλλον ήσασταν εκεί...
View moreΈνα υπέροχο διήμερο...
View more35α γενέθλια για μια...
View moreΦωτογραφικά σουβενίρ...
View moreΧθες το βράδυ, το...
View moreΊσως ο μεγαλύτερος...
View moreΗ Νικόλ Κίντμαν έχει...
View moreΟ 'Τρίτος...
View moreΠάνω από 700 θεατές...
View moreΔείτε συγκεντρωμένες σε μία λίστα όλες τις...
View more51 ετών σήμερα η...
View moreΡόλος «...
View more48α γενέθλια σήμερα...
View moreΠάντα ανήσυχος,...
View more